Op 30 september 2015 stelden Montasser AlDe’emeh en Pieter Stockmans hun boek De ‪‎Jihadkaravaan‬ voor in boekencafé Barbóék in Leuven. Radio 2-presentator Albrecht Wauters las drie fragmenten voor. Na elk fragment ging journaliste Ria Goris in gesprek met beide auteurs. Hier kan je de boekvoorstelling opnieuw bekijken.

Het was een mooie avond, in een intieme sfeer. Het voelde alsof de hele kamer meeleefde. En dat was vooral dankzij de pakkende manier waarop Albrecht Wauters uit De Jihadkaravaan heeft voorgelezen. Hij heeft een paar mensen tot tranen toe bewogen. Meer informatie over het boek vind je hier.

Deel 1: Extremisering

Deel 2: Reradicalisering

Deel 3: Syrië

Bekijk hieronder foto’s van de boekvoorstelling (c) Xander Stockmans

We stelden De #Jihadkaravaan voor in Barbóék in Leuven. We willen alle aanwezigen bedanken. Het was een mooie avond, in…

Posted by Tussen Vrijheid en Geluk on vrijdag 2 oktober 2015